Minä näen tulevaan

Ei ole olemassa mennyttä tai tulevaa aikaa, kaikki tapahtuu kokoajan nyt-hetkessä. On mahdollista matkustaa ”ajassa taaksepäin”, tai ”nähdä tulevaan”, sillä kaikki mahdolliset kuviteltavissa olevat ulottuvuudet, rinnakkaiset maailmat,(mahdollisuudet) jotka muodostuvat erilaisista ketjureaktioista muodostaen fraktaaleita, muistijälkiä, aikajanoja, ovat läsnä nyt-hetkessä kaiken aikaa kosketeltavissa ja muunnettavissa.

Kokemukseni elämästäni tähän mennessä on jokaisessa solussani tallennettuna aivojeni kerroksellisiin yhteyksiin jotka välillä kytkeytyvät päälle ja välillä pois päältä. Tämä aaltoliike muokkaa päivieni toimintaa, tunnetiloja, uskomuksia, välittäjäaineiden purkauksia sisuksissa, koodeja, viestejä, reaktioita. Aivot luovat kokemuksia aistien välityksellä koetuista tunnereaktioista jotka syntyvät erilaisten uskomusten (vahvistusten) varassa ketjureaktioiksi aika-avaruuteen.

Mutta tämä syntynyt tila on jokainen hetki elettävissä uudelleen ja muunnettavissa täysin erilaiseen olotilaan, erilaisiin yhteyksiin suhteessa aiemmin koettuun. Olemme siis joka hetki uusia, voimme jatkuvan toistamisen sijaan ja yhteiseen harhakuvitelmaamme uskomisen sijaan muuntaa koko maailmankaikkeuden.

Olemme luojia; Sinä ja minä.

Advertisement
Normaali

Yksi kommentti artikkeliin ”Minä näen tulevaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s